Doble Collbaix, des del Celler El Molí Collbaix al cim del Collbaix

Experimenta la màgia del vi i el territori des de dalt del Collbaix amb Slow Turisme i Activitats! El passat diumenge24 de març, ens vam embarcar en un viatge visual i emocional amb els amics del Celler Collbaix. Amb les explicacions apassionants del Josep Maria, vam contemplar les impressionants vistes des dels 543 metres d’alçada: el Celler el Molí Collbaix, Montserrat, el Parc Natural de Sant Llorenç i tot el Pla de Bages, tot des de la cúspide del Collbaix.

Des de la sortida del Celler Collbaix, ens vam aventurar lentament fins a arribar al cim, descobrint els secrets de les vinyes i el seu entorn. Amb cada pas, vam aprendre els noms de les varietats de raïm, vam observar el forn de calç a peu de vinya i vam compartir anecdotes sobre els antics camins de carruatges.

Des d’aquest punt de vista privilegiat, vam explorar el GEOPARC i la rica història de la regió, tot mentre en Josep Maria ens relataba com aquest territori ha influït en la creació dels vins excepcionals del Celler Collbaix.

Per molts de nosaltres, va ser la primera vegada degustant vi directament des d’una bota de vi, això si, acompanyat d’una bona secallona ecológica Km 0 , una experiència que va donar lloc a fotografies divertides i moments inoblidables. I en el descens, al retornar al Celler, vam ser rebuts amb un deliciós vermut elaborat amb herbes dels boscos del Collbaix, tancant així una jornada perfecta de descoberta i plaer.

Aquesta experiencia va ser ideal per als grups, famílies i fins i tot per als amics peluts que ens van acompanyar. Si no vas poder unir-te a nosaltres, segueix-nos a les xarxes socials, perquè ben aviat repetirem aquesta experiència única. I si ets un grup privat, estarem encantats de personalitzar-la per a vosaltres.

Descobreix la bellesa i el sabor del territori amb Slow Turisme i Activitats al Celler Collbaix. Us deixem un recull d’imatges de la nostra jornada, i esperem veure-us aviat en la propera aventura vinícola!

Si voleu veure algunes imatges de l’esdeveniment, cliqueu l’enllaç IMATGES DOBLE COLLBAIX