Vermut ceràmic al Celler Cooperatiu d’Artés ARTIUM

Aquest passat diumenge vam debutar amb una experiència on tots els participants van poder crear amb les seves pròpies mans, una experiència enoturística única unint el món de la ceràmica i del vi al Celler Cooperatiu d’Artés, ARTIUM. En aquesta aventura vam comptar amb la complicitat de l’Anna  i de l’Alicia.

Per iniciar l’activitat i amb una copeta del nou Picapoll jove 2023 l’Anna del Celler Cooperatiu d’Artés – Artium, va compartir la història fascinant del Celler i ens va explicar totes les novetats del celler.

També ens va explicar tot sobre el vermut que va fer durant l’activitat,  ens va endinsar en el procés de producció d’aquesta delícia líquida, comprenent-ne tots els detalls i secrets que fan que cada got sigui una experiència única.

Donant-li el relleu a l’Alícia i a les seves mans. Coneguda a les xarxes com “@lispradell”, els participants van viure una immersió en el món apassionant de la ceràmica. Aprendre la tècnica dels “pessics” va obrir les portes a la creació de peces úniques i personalitzades,on els va poder permetre expressar-se de manera única.

Aquí podeu veure un recull d’imatges de l’activitat IMATGES VERMUT CERÀMIC

Aquesta activitat va ser una oportunitat perfecta per a aquells que volen descobrir el món del vi sense ser experts, simplement amb ganes de passar-ho bé i experimentar noves emocions. A SlowTurisme, continuem oferint experiències úniques com aquesta, que et conviden a viure moments especials i inoblidables al cor de la nostra terra. Descobreix més sobre les nostres activitats i volta per la nostra web. Estem desitjant compartir aquesta aventura amb tu!