Univers Exibis, visita al Celler Can Serra dels Exibis

Aquest 2 de març, de la mà del Celler Exibis i dins del projecte Univers Exibis, vam descobrir la màgia de la Catalunya interior amb una visita inoblidable al celler de Can Serra dels Exibis.

Els participants van quedar fascinats per la seva autenticitat mil·lenària i la bellesa del Pla de Bages, envoltat de paisatges, feixes i barraques de pedra seca entre els boscos, i amb la majestuosa Montserrat com a teló de fons.

Vam iniciar el viatge enoturístic explorant un dels racons més històrics i singulars de la comarca, connectant amb la història dels nostres vins i la nostra forma de ser. Vam passejar per les vinyes, descobrir les barraques de pedra seca i admirar la tina excavada a la roca a Can Serra dels Exibis.

El Joan Fernández ens va guiar a través de la història del modest Celler Exibis, i després de les explicacions, vam tastar els exquisits vins elaborats pel enòleg del celler, Joan Soler, tot acompanyats de productes locals de primera qualitat.

Els nens van gaudir especialment pintant dibuixos del món de la vinya, mentre els adults s’immersien en aquesta experiència única al cor de la natura. Va ser una matinal plena d’emocions, coneixent l’essència d’Exibis i connectant amb el nostre pensament i filosofia. Una experiència inspiradora que compartirem i recordarem durant molt temps.

Us deixem un recull d’imatges de l’estona que vam passar i, si t’han vingut ganes de viure des de dins l’Univers Exibis, estigueu pendents de les agendes de Slow Turisme i el Celler Exibis.

Cliqueu l’enllaç IMATGES VISITA CAN SERRA DELS EXIBIS

Per a més informació visitar la web EXIBIS